Alkmaar, 11 juni 2013. Wat voorheen voor Provadja onbespreekbaar leek, lijkt nu toch een acceptabele oplossing: Het College stelt de raad voor om akkoord te gaan met vestiging van Provadja op Overstad. In een persbericht meldt de gemeente dat dit voor een "ongedeeld en onafhankelijk"  Provadja eigenlijk alleen maar goed kan uitpakken met "de mogelijkheid om geleidelijk uit te groeien tot een premièretheater". Willem Laan, bestuursvoorzitter van Provadja, wilde geen commentaar geven op dit besluit. Wel streek het provadjabestuur na het gesprek met Cultuurwethouder Anjo van de Ven lachend neer op een terrasje.

Wethouder Van de Ven wil er wél wat over kwijt. Zij vindt dat de Overstad-locatie heel goede mogelijkheden heeft voor Provadja: "Wij geloven in een zelfstandige toekomst voor Provadja. Die krijgt volgens ons op Overstad een mooie kans. Voor sommige vrijwilligers is het misschien even wennen maar het is ook een unieke mogelijkheid op vernieuwing. Op Overstad wacht het filmhuis volgens ons een toekomst, waarin het veel minder afhankelijk van subsidies kan functioneren. Ik ben blij dat we in tijden van bezuinigingen er nog steeds in slagen om op deze manier het culturele voorzieningenniveau op peil te houden." Wellicht heeft ze daar het Provadjabestuur mee weten te overtuigen. Vanavond om 20.00 uur is er in de Sociëteit een bijeenkomst voor alle medewerkers, dan worden ze door het bestuur ingelicht.

Pin It
Bekeken: 2025x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/