Alkmaar, 12 juni 2013. Een halfjaar nadat Meubls haar deuren opende aan het Ritsevoort in Alkmaar, heeft zij haar eerste nominatie in de wacht gesleept. De Eigenarenvereniging Vastgoed Alkmaar (EVA) heeft Meubls genomineerd voor de jaarlijkse Innovatieprijs 2013. De uitreiking vindt op 21 juni plaats. Naast Meubls zijn ook Hugo Boss women store, Queens en 786Fridge genomineerd.

EVA behartigt de belangen van de eigenaren van commercieel (bedrijfs)onroerend goed in het centrumgebied van Alkmaar. De Innovatieprijs die zij ieder jaar uitreikt beloont het bedrijf dat zich het meest innoverend heeft getoond in het afgelopen jaar. Meubls heeft haar nominatie onder andere verdiend doordat zij op een bijzondere locatie voor een interieurboetiek is gaan zitten. Meubls kiest heel bewust voor een kwalitatief hoogstaande centrumlocatie met veel winkelend publiek. In tegenstelling tot veel interieurzaken op de meubelboulevards heeft Meubls slechts een beperkt aantal vierkante meters nodig. Meubls zet in op Hollandse kwaliteit, sfeer en beleving waarbij de mogelijkheden voor banken, fauteuils, kasten, tafels en stoelen oneindig is.

Pin It
Bekeken: 1802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/