Alkmaar, 13 juni 2013. Bruisend Alkmaar vindt het vrijgeven van de koopzondagen een goede impuls voor ondernemers en het winkelend publiek. De afgelopen zondagen bestempelde de fractie dan ook als een bruisende belevenis. Maar het is niet blij met het aangezicht van het winkelgebied. "De aantrekkelijkheid van de stad wordt echter niet alleen bepaald door de openingstijden en het winkelaanbod, maar ook door de beleving van de winkelomgeving. Het zwerfafval van de zaterdagavonden blijft liggen wat ons stadscentrum een smoezelige aanblik geeft, en het aantal geel gemerkte 'weesfietsen' draagt hier in negatieve zin aan bij," aldus Bas van Groen, fractieleider van de eenmanspartij.  

Bruisend Alkmaar heeft schriftelijk vragen gesteld aan het college. Het wil weten wat  de reden is dat het schoonvegen van het winkelgebied nu gebeurt op basis van het vuilaanbod, en niet structureel. Bruisend Alkmaar wel graag dat volgens een vaste route, elke zaterdagavond het winkelgebied schoongeveegd wordt en dat het probleem van de 'weesfietsen' wordt aangepakt.

Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/