Alkmaar, 13 juni 2013. De Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow komt op vrijdag 21 juni naar Podium Victorie. Hij komt samen met de hiphop formaties Van Coke Kartel en Bittereinder die meereizen met de tour 'Afrikaans Verower Harte'. Jack Parow is bekend van zijn hit "Cooler As Ekke" maar ook van zijn samenwerkingen met The Opposites, De Jeugd van Tegenwoordig en het Zuid-Afrikaanse Die Antwoord. Hij rapt niet over geld en auto's maar wel op een grappige manier over het echte leven.

Van Coke Kartel is opgericht in 2007. Deze band is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolle bands van Zuid-Afrika. De Afrikaanse electro rappers Bittereinder kondigde in november het uitkomen van hun tweede album "Die Dinkdansmasjien" aan. Lowlands beschrijft de band: "Zuid-Afrikaanse hiphop bloeit, en Bittereinder is een orchidee. Afwijkende beats, harmonieuze raps en geduchte live reputatie."

Pin It
Bekeken: 1425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/