Vrijdag 16 december zet de gemeente Alkmaar haar sporters weer in het zonnetje, tijdens de jaarlijkse sportverkiezing. Tijdens een wervelende avond in De Meent worden de sporter, sportploeg, het sporttalent en de paralympische sporter van 2016 gehuldigd. Ook wordt een speciale sportprijs uitgereikt.

Gastheer van het sportgala is sportwethouder Pieter Dijkman en de presentator is Jan van der Meulen, vooral bekend in de schaatswereld, dankzij zijn gedegen voorbereiding, parate brede kennis en aanstekelijk enthousiasme. Alkmaars Tweedekamerlid Rudmer Heerema zal gastspreker zijn, voor wie sport een speerpunt is.

De categorie-winnaars ontvangen, naast de onderscheiding, een financiële bijdrage uit het nieuwe SportkampioenenFonds. Lokale ondernemers willen langs die weg de winnaars of hun vereniging een impuls geven. Wie zich wil aansluiten, kan contact opnemen met Suzanne Krul (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanmelden voor het sportgala kan (gratis) via alkmaarsport.nl/sportkampioenen. Vol = vol!

Op de foto de Alkmaars sportkampioenen van 2015.

Pin It
Bekeken: 3274x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/