Zaterdagmiddag en -avond hield Politie Alkmaar een 'live' volgdienst via Facebook. In de avond was er genoeg te doen. Agenten kregen onder andere te maken met geweld, een poging tot inbraak, geluidsoverlast, een onwelwording, valpartijen, een aanrijding met ruzie tot gevolg, oplichting en een poging tot beroving.

Op de Mendelssohnstraat is rond 17:00 uur iemand aan het gezicht gewond geraakt door geweld. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht, maar wilde geen verklaring afleggen. Op de Johanna Naberstraat heeft een persoon rond 18:15 uur de auto van een ander beschadigd. Aangifte is opgenomen. Rond 19:30 uur is aan de Klipper in De Rijp een poging tot inbraak gepleegd. Eerst is de sensor van een buitenlamp onklaar gemaakt en daarna heeft men tevergeefs een raam geprobeerd te forceren.

Rond 20.00 uur vond in parkeergarage De Karperton een kleine aanrijding plaats, waarna betrokkenen 'door het lint' zouden zijn gegaan. Agenten hebben hen gekalmeerd en de aanrijding opgenomen. Om diezelfde tijd maakten collega's een uitstapje naar Castricum, waar iemand een hoofdwond had opgelopen na te zijn gestruikeld. Om 20:15 uur vond op de Oude Kanaaldijk een poging tot beroving plaats. Hierover meer in een apart artikel.

Ook werd er een bezoek gebracht aan het Midwinterfeest in De Rijp en de kerstmarkt in Oudorp. Dat laatste omdat er rond 21:00 uur geluidsoverlast was gemeld. De geluidsboxen op het pleintje, buiten een tent, stonden te laat nog aan. De organisatie werkte goed mee.

Op de Bannewaard is rond 21:20 uur een 22-jarige man aangehouden op verdenking van oplichting. De recherche onderzoekt de zaak. Rond 21.35 uur viel een fietser na een avondje borrelen op de Geestersingel, raakte gewond en ging even 'out'. De man is ter controle overgebracht naar het MCA. Tot slot kreeg iemand met diabetes vijf minuten later op de 2e Landdwarsstraat een hypo, die door toegesneld ambulancepersoneel snel verholpen werd.

Pin It
Bekeken: 3256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/