Alkmaar/Koedijk, 17 juni 2013. De buurtmiddag van basisschool De Zandloper uit Koedijk is een succes geworden en werd druk bezocht door ouders, familie en buurtbewoners. De opbrengst van deze middag was voor Stichting Michael-Wings. Om 13.15 uur werd het startsein gegeven door Martijn Cohen van De Zandloper voor de markt en het straattheater waar diverse optredens door de leerlingen werden opgevoerd. Op de markt was van alles te beleven.

De leerlingen en docenten van de Zandloper hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een mooi geldbedrag aan Stichting Michael-Wings te kunnen overhandigen. Dankzij de inzet van docenten, leerlingen, ouders, familie en buurtbewoners werd er een bedrag 2.500 euro opgehaald. John Kenniphaas, voorzitter van Stichting Michael-Wings, was onder de indruk van de prestatie van basisschool De Zandloper.

Pin It
Bekeken: 1581x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/