Zondag 18 december zullen zeven grote motoren met snelheden boven de 70 kilometer per uur over de wielerbaan in Alkmaar razen. Zeven waaghalzen nemen plaats op hun fiets achter deze motoren. Het wordt dus een evenement met spektakelgarantie.

Sportpaleis Alkmaar is zondag het terrein van zeven grote motoren. De waaghalzen die daarachter plaatsnemen zijn onder andere wielerprof Reinier Honig en Nederlands kampioen en ex-Europees kampioen Patrick Kos. Christian Kos neemt plaats achter zijn vader, ex-wereldkampioen René Kos. 

Voor de wedstrijd wordt geloot om de startpositie. Vervolgens vangt de wedstrijd aan met een zogenaamde 'vliegende' start en wordt er over maar liefst 120 rondes gekoerst. Besteman IT uit Heerhugowaard stelt voor de beste drie koppels prijzen beschikbaar.

Patrick Kos (Nederlands kampioen) met op de motor Willem Fack
Reinier Honig met op de motor Sam Mooij
Jeroen Kaldenbach met op de motor Patrick Besteman
Maurice Steenbeek met op de motor Dick de Haas
Christian Kos met op de motor René Kos
Matthé Pronk met op de motor Richard Konijn
Luuk Goede met op de motor Leo Adegeest

Publiek is van harte welkom en de toegang is gratis. De wedstrijd start om 17.00 uur in Sportpaleis Alkmaar aan de Terborchlaan 201. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3903x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/