Alkmaar, 25 juni 2013. Bijna iedereen weet dat een oude televisie of kapotte koelkast moet worden ingeleverd om te recyclen.Maar dat geldt ook voor een spaarlamp, MP3-speler, keukenmixer en elk ander elektrisch apparaat. In dergelijke apparaten zitten metalen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Deze metalen kunnen weer gebruikt worden om nieuwe apparaten van te maken. Deze kunnen dan ook goedkoper worden gemaakt en dus verkocht. Inleveren kan bij de elektronicawinkel als je een nieuw apparaat koopt, of bij de kringloop winkel of milieustraat. Bijna 90% van het materiaal kan weer worden gebruikt om nieuwe producten te maken, en dat is natuurlijk goed voor het milieu. Om meer inwoners hiermee bekend te maken start de gemeente Alkmaar een multimediale campagne.

Op 28 juni start de gemeente Alkmaar samen met afval- en energiebedrijf HVC een multimediale campagne met posters, banners, social media, tv- en radioreclames en een -website-. Vanaf september zijn, met een grote inzamelactie, spectaculaire prijzen te winnen, en ook onder de likers op -Facebook- worden mooie prijzen verloot. De campagne wordt samen met 37 andere gemeenten georganiseerd en is volledig gefinancierd door Wecycle, de organisatie die verantwoordelijk is voor het recyclen van oude elektrische apparaten.

Pin It
Bekeken: 1263x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/