Alkmaar, 27 juni 2013. Vier ondernemende vrouwen uit de regio Alkmaar hebben zich verenigd in een nieuw concept: Zij Onderneemt (ZO). Ter introductie van het nieuwe concept waarmee ze andere ondernemende vrouwen willen adviseren, ondersteunen en inspireren, geven ze een aantal workshops. De workshops die de naam 'de ZOmerschool' hebben meegekregen duren twee uur en zijn vooral praktisch. Laptop mee dus en ter plekke aan het werk. In kleine groepjes wordt direct een eigen bedrijfspagina aangemaakt op Facebook of Pinterest, en wordt geleerd een goede planning te maken voor het najaar of een aansprekende ‘elevator pitch’ op te stellen om tijdens netwerkbijeenkomsten goed voor de dag te komen.

De vier partners van Zij Onderneemt, Wendy Beers, Stefanie Hoogland, Linda Abrams en Natasha Loppi, hebben ieder ruime ervaring in het ondernemen en het ondersteunen van andere ondernemers. Zij hebben elkaar ontmoet via sociale media en netwerkbijeenkomsten. De workshops van de Zij Onderneemt ZOmerschool vinden plaats in De Telefooncentrale, Alle informatie over de workshops is te vinden op de website.

Pin It
Bekeken: 1704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/