Zaterdag 4 gebruari wordt de knettergekke theatertrip ‘Watskeburt?!' opgevoerd in TAQA Theater De Vest. Dit is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassenen met hits van De Jeugd van Tegenwoordig en Henk Poort in de hoofdrol.

Je hoeft geen fan te zijn van De Jeugd van Tegenwoordig om een mooie avond te hebben: ook komedie- en musicalliefhebbers komen bij ‘Watskeburt?! - de theatertrip’ aan hun trekken. De volgens het NRC “meest krankjoremste musical van het jaar” is er voor de jongere generatie maar zeker ook heel leuk voor volwassenen.

Het recept voor ‘Watskeburt?!'is: “Gooi Monty Python, de Muppets, ‘South Park’ en ‘The Wizard of Oz’ in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen, zoals ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’, waarmee de Amsterdammers zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten”.

‘Watskeburt! - de theatertrip’ is op zaterdag 4 februari om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 29,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 5489999. (beeld: Walder Bestein)

 

Pin It
Bekeken: 3141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/