De Noordeinder Vermaning in Noordeinde presenteert op zondag 15 januari De Andersons, een kleinkunstgezelschap dat met Hier Dooft Niets weer een boeiend theaterconcert van verwondering geeft. Deze keer wordt het trio Anna Ågren, Roel Dullaart en Mirek Walton bijgestaan door Theo Nijland. Onder andere Arjen Lubach en Freek de Jonge gingen hem voor.

De Andersons trokken met de muziektheatervoorstelling Stockholm Sneeuwt, over de meest spraakmakende cold case in de Zweedse geschiedenis –de moord op premier Olof Palme-, veel publiek en mediabelangstelling. Met hun vierde voorstelling Hier Dooft Niets trekt het trio ten strijde tegen de onverschilligheid en doen een liefdevolle oproep tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Kijk op deandersons.nl voor een voorproefje in beeld en geluid!

De voorstelling begint om 15.00 uur en kost € 15. Voor donateurs is de prijs € 12.50. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0299-673448.

Pin It
Bekeken: 2943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/