Alkmaar 14 februari 2011. Zaterdagochtend heeft de politie een 29-jarige man uit Alkmaar aangehouden omdat hij zonder helm en zonder verlichting op de Geestersingel in Alkmaar op zijn scooter reed. De man bleek zes keer meer te blazen dan wettelijk is toegestaan. Zijn scooter en zijn rijbewijs zijn hem afgenoemen en in ruil daarvoor kreeg hij een fraai proces verbaal mee.
Zaterdagmiddag heeft een dronken bestuurder een ongeval veroorzaakt op de Simonstraat in Alkmaar. Een 59-jarige Alkmaarder zag twee stilstaande auto's te laat en raakte de achterste auto die op zijn buurt weer de voorste auto raakte. Bij controle bleek de man ruim drie keer te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren en er is proces verbaal tegen hem opgemaakt. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.
Zaterdagavond was een beginnend bestuurder uit Alkmaar aan de beurt. De 29-jarige Alkmaarder werd aangehouden op de Bovenweg in Alkmaar en moest blazen. Dat verliep niet zolas het zou moeten want uit de ademanalyse bleek dat hij ruim vier keer meer alcohol op had dan wettelijk is toegestaan voor iemand die zijn rijbewijs net heeft. Dat verse rijbewijs mocht hij meteen inleveren.
Pin It
Bekeken: 1362x