In het centrum van Alkmaar heeft GroenLinks zaterdag een campagnepand geopend. Het is het derde pand in Nederland dat de partij inzet voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Joep van Dijk, campagneleider van afdeling Alkmaar, opende het tijdelijke onderkomen in bijzijn van afdelingsvoorzitter Saideh Hashemi.

Het pand aan de Achterstraat 36 is een centraal punt voor kiezers die informatie willen hebben en biedt ruimte aan de vele vrijwiliggers. Tevens zal de fractie de locatie tot eind maart gebruiken voor haar vergaderingen en andere activiteiten.

“Voor de inrichting zijn alleen hergebruikte en geleende spullen gebruikt", zegt Joep van Dijk. "Zo hebben we kapstokken die bestaan uit materiaal dat skateboardshop Rollin, de vorige huurder, achterliet. De vergaderingen vinden plaats aan de oude tafeltennistafel van een jongerenvereniging in de Schermer. Het enige nieuwe is het tosti-ijzer. De oude ging kapot ging en de Sudanese vluchtelingen die ons hielpen gek zijn op tosti’s.”

De vaste openingstijden van het GroenLinks-pand zijn: donderdag van 13.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 3968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/