Zaterdag 11 februari geeft Caroline Hogewoning een workshop Chi Neng Qigong in Hortus Alkmaar. Chi Negn Qigong is een Chinese bewegingsleer die werkt op lichaam en geest. Met behulp van eenvoudige oefeningen die de doorstroom van energie stimuleren, leren de deelnemers hoe ze zich rustiger, soepeler en krachtiger kunnen voelen.

Er is plaats voor minimaal 5 en maximaal 8 personen. De workshop kost 30 euro per persoon; dat is inclusief koffie, thee of water. Wie met twee personen komt betaalt in totaal 50 euro. De workshop duurt van 9.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in Hortus Alkmaar aan de Berenkoog 37. Caroline is bereikbaar voor vragen of meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 22399764. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3290x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/