Alkmaar, 31 juli 2013. Bij het eerste concert op 23 juni genoten naar schatting 1600 mensen, ieder op eigen zit- lig of staanplaats, van de tijdloze muziek die hen op die zwoele zomeravond geboden werd op de Lindegracht. Glunderende gezichten na afloop, lovende kritieken voor de musici en tevredenheid alom. Het Lindegrachtcomité voorspelt dat het tweede Lindegrachtconcert op 6 augustus weer van heel hoog niveau zal zijn. Daar staat onder andere een ervaren en beroemde fluitiste als Marieke Schneemann garant voor. Dat zij vanavond optreedt met drie van de vier leden van het Rubens kwartet (de violiste, de altviolist en de cellist) is voor hen een feest der herkenning. Met dat kwartet maakte zij immers een prachtige cd met Mozart-fluitkwartetten, waarvan delen vanavond ook zullen klinken.

Niet alleen Schneemann en co staan op de programmering, ook de jonge maar zeer geroemde pianist Thomas Beijer. De organisatie is er trots op dat hij, na een eerder optreden op de gracht vijf jaar geleden, zijn muzikale brille nogmaals over de gracht zal verspreiden. Bij elkaar is het weer een zeer gevarieerd programma, gespeeld door musici die wijd en zijd bekend zijn en dat terwijl luisteraars op een (grotendeels gratis) plekje op of rond de gracht stilletjes mee kunt genieten. Verdere informatie over het programma en de slechtweerregeling is te vinden op de website van Lindegrachtconcert.

Pin It
Bekeken: 1513x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/