Alkmaar, 2 augustus 2013. Zondagmiddag 11 augustus zijn alweer de laatste optredens gepland in de Zomer op het Plein 2013. Freek de Jonge brengt samen met zijn band nummers van de CD 'Zonde' en in het voorprogramma staat singer-songwriter Rogier Pelgrim. In twee sessies van een week kwam de cd 'Zonde' van Freek de Jonge tot stand. Hij schreef voor alle nummers zelf de tekst en muziek, in samenwerking met Reijer Zwart, die ook bas speelt. Martin Fondse werkte als arrangeur en toetsenist mee, Bertolf Lentink speelt gitaren en Jeroen Klein drumde en deed de percussie. In deze bezetting zingt Freek op 11 augustus nummers van de CD en maakt hij daarnaast een keuze uit het rijke repertoire van liedjes en conferences.

In het voorprogramma van Freek de Jonge staat Rogier Pelgrim. Veel muziekliefhebbers zullen hem kennen als finalist van het televisieprogramma 'De Beste Singer Songwriter van Nederland' of als winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2013. Rogier Pelgrim is een geboren performer die zijn liedjes brengt met overgave en overtuiging. Zijn gitaar, zijn opvallende stemgeluid en zijn persoonlijke teksten komen samen in gevoelige, melancholieke en pakkende popliedjes.

Pin It
Bekeken: 1280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/