Alkmaar, 6 augustus 2013. Op dinsdagmorgen hield de politie een 44-jarige man uit Den Helder aan op verdenking van poging tot inbraak aan de Frieseweg. Rond 02.50 uur kreeg de politie melding van een buurtbewoner dat zij glasgerinkel had gehoord bij een huis aan de Frieseweg. Eenmaal aangekomen bleek dat er bij een woning was geprobeerd in te breken. Omdat de inbrekers nog in de buurt moesten zijn, werd direct een onderzoek ingesteld. In de omgeving werden twee mannen aangetroffen, waarvan eentje er meteen vandoor ging toen hij politie zag. De andere man kon worden aangehouden. 

De politie zette een politiehond in om de gevluchte man te vinden. De hond vond een tasje met inbrekersgereedschap. Ook sloeg de hond aan bij een bestelbus die in de buurt stond en die blijkbaar door de inbrekers was gebruikt. De tweede verdachte werd echter niet teruggevonden. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Een onderzoek wordt ingesteld naar de tweede verdachte. De bestelauto is in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/