Alkmaar, 8 augustus 2013. Het team maag-, darm- en leverziekten (MDL) van Medisch Centrum Alkmaar houdt op dinsdag 27 augustus 2013 een informatieavond over het bevolkingsonderzoek darmkanker. Er komt een bevolkingsonderzoek darmkanker voor iedereen vanaf 55 tot 75 jaar. Deze informatieavond vertellen MCA artsen en verpleegkundigen van de maag-, darm- en leverziekten over dit bevolkingsonderzoek. Wat houdt het onderzoek in? Wat is darmkanker? Wat volgt er als de uitslag 'positief' blijkt te zijn en wat als er darmkanker wordt vastgesteld. Er is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop is er een rondleiding in 'het Kleinste Kamertje'.

In MCA kunnen belangstellenden van maandag 26 augustus to maandag 2 september naar 't Kleinste Kamertje, een vrolijke en informatieve film over darmen. Het is ontwikkeld door de Maag Lever Darm Stichting, die hiermee Nederland oproept alert te zijn op alarmsignalen van darmkanker. Op vastgestelde tijden zijn er MCA-endoscopieverpleegkundigen aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Het kleinste kamertje is te vinden op de begane grond bij de rode trap.

Deze bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in de Pieter van Foreestzaal MCA, ingang Metiusgracht. Om deze informatieavond bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (037) MCA. De bijeenkomst is gratis. Meer informatie of de website van het MCA.



Pin It
Bekeken: 1485x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/