Alkmaar, 9 augustus 2013. De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat er op de Dijk vier mannen in een auto gestapt waren die onder invloed waren van alcohol. De auto met de mannen werd aan de kant gezet op de Kaarsenmakersgracht en de 23-jarige bestuurder uit Heerhugowaard moest blazen, maar fraudeerde met de blaasproef. De man was erg onvast ter been en sprak met dubbele tong. Hij moest uiteindelijk op het politiebureau blazen en blies als beginnend bestuurder 570 ug/l. Voor beginnend bestuurders is 90 ug/l toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Drie mannen, ook onder invloed, bleven achter bij de auto. Een van hen ging toch rijden. Toen zij op de Nieuwe Schermerweg een stopteken kregen begon de auto te slingeren en kwam tegen een stoep aan. Er werd gezien dat de bestuurder en de passagier wisselden van plek. Beide mannen van 22 en 23 jaar oud, werden aangehouden voor rijden onder invloed. Beiden hadden geen rijbewijs en bliezen 480 ug/l en 365 ug/l.

Pin It
Bekeken: 987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/