Castricum/Heiloo, 12 augustus 2013. Rond 2.00 uur is er een ramkraak geweest bij een supermarkt aan de Torenlaan in Castricum. De daders forceerden een deur en gingen er met een partij sigaretten vandoor. Agenten blokkeerden de vluchtweg van de daders met hun auto, maar de verdachten reden deze aan en gingen er met hoge snelheid vandoor richting Heiloo. Bij de rotonde Kennemerstraatweg/Ypesteinerlaan vlogen de daders uit de bocht, stapten uit en gingen te voet verder. Een van hen, een 24-jarige man met nog onbekende woonplaats is direct aangehouden. Agenten zochten de wijk af met behulp van een politiehond en een politiehelicopter. Op de Boog hebben agenten een tweede verdachte aangehouden, waarvan leeftijd en woonplaats ook nog onbekend zijn.

Kort nadat de eerste twee verdachten ingerekend waren, volgde in de wijk de aanhouding van nog twee mannen van 20 en 25 jaar uit Amsterdam. Zij reden verdacht rond in hun auto en konden in verband gebracht worden met de inbraak in Castricum. Het voertuig waarmee de verdachten er vandoor gingen vanuit Castricum bleek te zijn gestolen. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Pin It
Bekeken: 1135x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/