Alkmaar, 13 augustus 2013. Deze week draait in Provadja een bijzondere bewerking van het klassieke sprookje Sneeuwwitje: Blancanieves. In het Sevilla van de vorige eeuw is Blancanieves bevriend met stierenvechtende dwergen. De boze stiefmoeder is een verpleegster. In plaats van een spiegel is er een modetijdschrift dat haar vertelt dat ze de mooiste van het land is. In de zomerperiode worden toppers van het afgelopen seizoen herhaald. Amour is daarvan misschien wel de mooiste. Dit hartverscheurende verhaal over het gepensioneerde stel George en Anne, van wie het leven drastisch verandert als Anne een beroerte krijgt, wist menig volle zaal tot tranen toe te roeren.

Vrolijker kost is Les Beaux Jours. De mooiste dagen voor tandarts Caroline zijn eindelijk aangebroken, want ze gaat met pensioen. Maar, dat valt tegen: manlief en dochters hebben hun eigen bezigheden en Caroline blijft met zeeën van tijd zitten. Het plaatselijke seniorenclubje is niets voor haar, dus ze overweegt een minnaar.

Voor de kinderen draait Dolfje Weerwolfje (6+) nog een week. Het is de eerste verfilming van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. De Krekel (3+) bestaat uit zeven charmante tekenfilms over de muzikale Krekel. Hij verliest onder andere zijn viool in de buik van een grote cello, bevrijdt zichzelf en andere insecten uit een spinnenweb en hij wordt opgeslokt door een kip. Gelukkig biedt zijn viool vaak uitkomst!

Pin It
Bekeken: 1186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/