Alkmaar, 13 augustus 2013. De tweede groepsaankoop zonnepanelen in Noord-Holland is afgerond en levert weer heel wat extra zonnepanelen op. Van de 11.882 deelnemers aan 'SamenZonneEnergie' hebben uiteindelijk bijna 2560 het aanbod van de winnende zonnepanelenleverancier geaccepteerd. Deze acceptanten zijn binnen 4 maanden eigenaar van een zonnepanelensysteem. In totaal worden er meer dan 25.000 zonnepanelen bij de Noord-Hollandse deelnemers geïnstalleerd. Samen zorgen de deelnemers daarmee jaarlijks voor een reductie van meer dan 3 miljoen kg aan CO2 emissie. Als daarbij de resultaten van de vorige actie van SamenZonneEnergie wordt opgeteld, komt in Noord-Holland in totaal jaarlijks 6 miljoen kg minder aan CO2 vrij.

Voor iedereen die het aanbod accepteert doneert iChoosr € 5,- aan ontwikkelingsorganisatie Humana, wat een totaal bedrag van € 12.775 ,- oplevert. Humana steunt hiermee de vakopleiding duurzame energie in Malawi. Karen van Riel, fondsenwerver: "Humana is heel enthousiast over de samenwerking met iChoosr. Samen creëren we kansen en duurzame oplossingen. iChoosr investeert met Humana in de opleiding duurzame energie in Malawi. Daar leren 50 studenten alles over elektriciteit en duurzame energie. Zo leren ze hoe zonnepanelen werken, hoe je ze onderhoudt én hoe je ze aan de man brengt. Dit is hard nodig. Op het platteland in Malawi bestaat een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen. Bijna niemand heeft toegang tot elektriciteit. Door deze donatie kunnen wij de lerarensalarissen betalen en de start-up kits van 50 studenten. Zij kunnen na hun opleiding gelijk aan de slag als installateur van zonnepanelen."

Wie nog geïnteresseerd in de aanschaf van een zonnepanelensysteem man zijn gegevens vrijblijvend achterlaten op de website van SamenZonneEnergie - Noord-Holland . In de tweede helft van 2013 wordt er een nieuwe groepsaankoop georganiseerd voor alle inwoners van Noord-Holland.

Pin It
Bekeken: 1268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/