Alkmaar, 13 augustus 2013. Dinner with dad van Het Zuidelijk Toneel is een voorstelling met diner, voor en over vaders en hun kinderen. Op zaterdag 28 en zondag 29 september vanaf 18.30 uur is deze bijzondere voorstelling over vaders en hun kinderen te zien en beleven in de Plein Zaal van Theater De Vest. 'Dinner with Dad' gaat over vaderschap vroeger en vandaag, waarbij verhalen, muziek en wijn door elkaar vloeien. In de voorstelling staan de generaties van vader Wouter en zijn zoon Victor centraal. Samen geven zij een kookclinic. Gedurende deze clinic komen naast herinneringen ook de schurende kantjes van vaderschap en zoon- zijn aan bod. Na de voorstelling serveren de acteurs het publiek hun tijdens de voorstelling bereide maaltijd en kan over de voorstelling worden nagepraat.

Op zaterdag 5 oktober wordt Theater De Vest, na een verbouwing van 5 maanden, feestelijk geopend en start het nieuwe theaterseizoen. Tot die tijd valt nog van alles te beleven in de gloednieuwe Plein Zaal, boven Grand Café De Studio; koffieconcerten, zonsondergangconcerten, jeugdvoorstellingen en meer. Meer informatie is te vinden op de website van het theater.

Pin It
Bekeken: 1269x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/