Alkmaar, 15 augustus 2013. De voltallige cast van theaterproductie Vrij Zijn zal zaterdag in Koedijk meevaren op een fantastisch gedecoreerde boot. Toeschouwers zullen een voorproefje van de show en sfeer krijgen van het theaterspektakel dat op 28 augustus in première gaat in de Meent in Alkmaar. Spiegelbeeld is geschreven door regisseur en acteur Anderson Farah. Later kwam hij in contact met Willeke Alberti en heeft hij haar kunnen strikken voor de hoofdrol. Het toeval wil dat de Gondelvaart dit jaar 50 jaar bestaat en dat het ook precies 50 jaar geleden is dat Willeke een hit scoorde met Spiegelbeeld.

Kaarten voor het theaterspektakel Spiegelbeeld zijn te koop via de website van de Vest, Restaurant Café de Vestibule, Broodje van Kootje en de VVV's van Alkmaar, Bergen, Egmond en Hoorn. Meer informatie is te vinden op de website van Vrij Zijn.

Pin It
Bekeken: 1696x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/