Alkmaar, 18 augustus 2013. Op zaterdagmiddag werd een 82-jarige vrouw het slachtoffer van een babbeltruc. De vrouw was in haar flatwoning aan de Biesboschstraat in Alkmaar, toen er aan de deur gebeld werd. Voor de deur stond een man die vertelde dat er beneden in de centrale hal was ingebroken in de postbussen. Hij vertelde dat de politie aanwezig was en dat deze de bewoners van de flat verzocht naar beneden te gaan en hun paspoort ter identificatie mee te nemen. De vrouw liep naar de woonkamer voor haar paspoort, ging vervolgens naar buiten, sloot de deur goed al en ging naar de hal. Hier bleek niets aan de hand te zijn. Bij terugkomst in haar flat bleek de man in de korte tijd dat zij haar paspoort pakte te hebben toegeslagen. Uit de woning bleken sieraden te zijn gestolen.

De verdachte was een man met een getint buitenlands uiterlijk, een leeftijd van 20 tot 30 jaar oud, kort donker glad naar achter gekamd haar, een lengte van ongeveer 170 tot 180 meter lang. Hij was glad geschoren en had geen gezichtsbeharing of geen bril. De man sprak Nederlands met een licht buitenlands accent. Hij droeg een grijze joggingbroek met aan de zijkant een of meerdere witte strepen en een bijpassend jasje.

Pin It
Bekeken: 1167x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/