Alkmaar, 19 augustus 2013. AZ heeft zaterdagavond de tweede zege op rij geboekt in de eredivisie. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek was in Waalwijk met 2-1 te sterk voor RKC. Voor RKC was het de eerste nederlaag van het seizoen. Tot ergernis van zijn coach keerde Aron Jóhannsson laat terug van zijn eerste interland voor de Verenigde staten, maar daar bleek de spits gelukkig geen last van te hebben. Hij zette AZ al na vier minuten spelen op voorsprong. In de slotfase probeerde trainer Erwin Koeman van RKC met een extra aanvaller alsnog een punt te pakken. maar het was AZ speler Maarten Martens die de wedstrijd besliste met een mooie volley.

Op dit moment hebben alleen PSV en Zwolle nog het volle pond gehaald. Zij staan aan kop in de eredivisie met 9 punten uit drie wedstrijden. Daaronder staat Twente met twee winst en een gelijkspel. Net buiten de top 3 staan vier ploegen met 6 punten, waaronder Ajax en AZ.

Pin It
Bekeken: 992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/