Afgelopen weekend vond de 37e editie van het Internationale Judotoernooi Groot Vlaardingen plaats. Het was meteen de start van een aantal nieuwe spelregels. Eén daarvan is de afschaffing van de score yuko. Alleen de ippon (vol punt) en de wazari (half punt) bestaan nog. Topsport Van der Kolk ging terug naar Alkmaar met twee goud en twee zilver.

Vier judoka's van Van der Kolk bleken weinig last te hebben van de nieuwe regelgeving en wisten zich ver het toernooi in te knokken. Dylan van der Kolk (-55kg / -18 jaar) schreef zeer oppermachtig het toernooi in Vlaardingen op zijn naam. In de finale scoorde hij liefst vier keer een wazari. Ook Fleur Sinnema was in de finale duidelijk de beste en werd zo kampioen. Annick Baas (-57 kg) en Linda Achterberg (-44 kg) wisten zich ook te plaatsen voor hun finales maar beiden moesten genoegen nemen met een 2e plaats. (foto: Robert Schotanus)

Pin It
Bekeken: 3200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/