Heiloo, 19 augustus 2013. 'Dolfinn Rocks', het mooiste benefietfestival van Noord-Holland, wordt deze zomer voor de achtste keer gevierd door jong en oud. Op zaterdag 24 augustus bruist het rond 't Loo in Heiloo van de kinderactiviteiten en spetterende live-optredens. Dolfinn Rocks is een van de activiteiten van Stichting Dolfinn dat financiële en praktische steun biedt aan kinderen met een beperking, onder andere met dolfijntherapie. Het festival begint om 12:00 uur met een kinderkermis waarbij clowns aanwezig zijn. Er is een ballenbak met leuke prijsjes, de kinderzweefmolen, schminken & tatoo's, treintje Santa Fe en de Supertramp trampoline. Dit jaar wordt er ook helemaal in "dolfijn stijl" gespetterd. Aquabubbel is erbij met een spectaculair groot zwembad met 50.000 liter water, waar kinderen in een doorzichtige bal over het water kunnen lopen. Ook is er de Zingende Poffertjeskraam: poffertjes eten en karaoke tegelijk.

Drumband de Reiger opent zoals gewoonlijk de muzikale show, gevolgd door Showhero, dé show door en voor mensen met een beperking. Daarna is het de beurt aan Herman de Jager met Niet Alleen voor Kids. Vanaf 16.00 uur gaan ook de bands en artiesten voor de oudere jongeren los op Het Looplein. Donald B. Donald was zanger van Bob en de Blue Band en heeft inmiddels een solorepertoire. Rapper GIO komt ook weer naar Heiloo. De coverband Groove 2 Move zal spetterende soul neerzetten met hun drie zangeressen en drie blazers. En dan de muzikale hoogtepunten van de dag: B-Brave, inmiddels bekend van de X-factor, en Eyelar Mirzazadeh, de roodharige finaliste van The Voice 2013. Country Wilma is ook weer van de partij. Pink Project, een hele sterke tribute band, sluit de show af met Pink Floyd muziek en een spectaculaire lichtshow. Voorproefjes zijn te zien op YouTube. Brasserie In 't Groen, Tumi en De Loocatie verzorgen de altijd verassende culinaire omlijsting. Meer informatie op de Dolfinn Rocks website of de Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 1524x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/