Alkmaar, 20 augustus 2013. Op 2 juli heeft GGD Hollands Noorden melding ontvangen dat er bij Dansschool Dentro onrechtmatige kinderopvang plaatsvond volgens de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen. Op de website van Dentro wordt opvang ook aangeboden, tegen een vast maandtarief of 'last-minute' opvang. Kinderen kunnen van school opgehaald en eten krijgen. De GGD heeft onaangekondigd controle uitgevoerd en geconstateerd dat er inderdaad sinds dit jaar bedrijfsmatige kinderopvang plaatsvond zonder registratie. De gemeente sommeerde  de dansschool dan ook te stoppen en gaf hier drie weken de tijd voor. Voldeden zij niet, zou een dwangsom volgen. De termijn is inmiddels verstreken en Dentro heeft voldaan aan de sommering.

De gemeente geeft Dansschool Dentro wel de mogelijkheid legaal een doorstart te maken met kinderopvang. Dan zal Dentro zich moeten aanmelden en laten keuren, om zo aan alle kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen te voldoen.

Pin It
Bekeken: 1086x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/