Alkmaar, 24 augustus 2013. De fractie van de PvdA had vernomen dat er op diverse plekken in de gemeente een mogelijke toename is van het aantal inbraken, en stelde daarom schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Onder andere werd gevraagd of dit zo was en wat er zoal gedaan wordt om inbraken te bestrijden. Het blijkt loos alarm te zijn. Er blijkt juist een afname te zijn van 703 inbraken van maart 2011 t/m februari 2012 tot 561 in dezelfde periode een jaar later. Het college en de veiligheidsdriehoek gemeente - openbaar ministerie - politie stellen wel dat het aantal aantal woninginbraken nog steeds te hoog is.

Om het aantal woninginbraken verder te verlagen worden een reeks acties ondernomen door met name gemeente en politie, zoals verspreiding van informatie om bewustwording van bewoners te vergroten, gerichte inzet op locaties en personen bekend vanwege inbraken, buurtonderzoeken na inbraken en inzet van een speciaal politieteam. Ook is er het 'donkere dagen offensief', aangezien de meeste inbraken 's nachts plaatsvinden.

Pin It
Bekeken: 1111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/