Alkmaar, 26 augustus 2013. Zondagmorgen 25 augustus was het weer zover, de 4e jaarlijkse wandeltocht georganiseerd door Vereniging Oudorp Steunt KiKa kon van start. Voorafgaand aan de 10 kilometer lange wandeling, volgde eerst het officiële gedeelte met de overhandiging van de cheque ter waarde van € 9000,- aan de ambassadrice van KiKa, Lucia Koelhorst. Dit bedrag heeft de vereniging het afgelopen jaar bijeen gesprokkeld door het ontvangen en sorteren van oud papier. Het startsein klonk dit jaar voor het eerst bij Buurthuis De Oever, en dat bleek een groot succes. Ongeveer 80 enthousiaste wandelaars hebben zich aangemeld. De diversiteit was dit jaar groot. Zo hebben er dit jaar mensen individueel, leden van een wandelvereniging, mensen met een beperking en mensen vanuit de Alkmaarse politiek meegewandeld.

De weergoden waren de wandelaars goed gezind, en met een prima wandeltemperatuur van ongeveer 18 graden en licht bewolkte lucht konden de wandelaars van start. De route, ook dit jaar weer uitgestippeld door Cita Schats, werd gewaardeerd en ook nu gaven mensen die al heel lang in Alkmaar wonen aan dat ze toch nieuwe plekjes hebben ontdekt. Een moment van rust was halverwege de route ingelast bij Kinderboerderij Oosterhout, zodat de tocht na een versnapering, weer fris en fruitig herstart kon worden. Om ongeveer 12.30 uur kwamen de deelnemers moe maar voldaan weer binnen gewandeld. Hun enthousiasme geeft de vereniging zoveel voldoening dat deze nu al uitkijkt naar de wandeltocht van volgend jaar.

 

Pin It
Bekeken: 1374x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/