Alkmaar, 28 augustus 2013. Het is inmiddels een vertrouwd fenomeen. Iedere zomer wordt de Alkmaarse binnenstad voor één zondag in het jaar omgetoverd tot een uitdagende en speelse golfbaan. Dit jaar vindt Cheesegolf plaats op zondag 1 september. De opbrengst van dit feelgood evenement van Rotary Alkmaar gaat naar diverse goede doelen. Dit jaar heeft de Alkmaarse vestiging van assurantieadviseur Meeùs zich als hoofdsponsor verbonden aan het toernooi. Golfpro én Alkmaarder Mark Haarman heeft een unieke en professionele baan aangelegd met veilige greens en fairways. Er wordt onder meer gegolft bij het Bolwerk, de Kanaalkade, De Hout, de Drafbaan en op de Avonturenheuvel in park Oosterhout.

Inwoners en bezoekers van Alkmaar kunnen 1 september óók meedoen aan Meeùs Cheesegolf. Voor 5 euro kan men drie ballen slaan op de Cheesegolf Water-hole-in-one. In de waterpartij van park Oosterhout, naast de kinderboerderij, wordt een drijvende hole aangelegd. Wie de bal in één keer in de hole slaat, kan kiezen uit diverse prijzen.

De opbrengst van deze dertiende editie van Meeùs Cheesegolf gaat naar diverse goede doelen, dat is één van de speerpunten van Rotary Alkmaar. De leden van Rotary zetten zich in voor de samenleving. Niet voor niets is het motto 'Service above self'. De leden van Rotary Alkmaar zetten hun kennis en kunde in en organiseren diverse projecten. Meeùs Cheesegolf Alkmaar is hier al dertien jaar een prachtig voorbeeld van.

Meer informatie over Meeùs Cheesegolf Alkmaar -hier-.

Pin It
Bekeken: 1357x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/