Alkmaar, 2 september 2013. AZ heeft zondagmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Vitesse. De wedstrijd begon mak, het eerste half uur gingen beide partijen gelijk op. Er waren kansen voor Gudmundsson, Martens en Nemanja Gudel, maar geen van hen kondenVitesse-doelman Piet Velthuizen in gevaar brengen . Pas na 39 minuten spelen wist Johansson het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken: 1-0. In de tweede helft kwam er wat meer vuur in de wedstrijd. Het was vooral Vitesse die de druk opvoerde en het initiatief nam tegen het vermoeide AZ. Vitesse-invaller Reis wist dan ook het Alkmaarse net te vinden en de gelijkmaker op de borden te krijgen: 1-1. Trainer Gert-Jan Verbeek was ondanks het puntenverlies tevreden: "Onder deze omstandigheden en na afgelopen week mogen we tevreden zijn met een gelijk spel".

Bekeken: 1002x