Alkmaar, 2 september 2013. Kunst tot de Nacht is in Alkmaar de feestelijke opening van het culturele seizoen. Door de hele stad zetten culturele instellingen hun deuren open om te laten zien waar je je op kunt gaan verheugen. Het Moment is van de partij in Hal 25 met een als minibioscoop ingerichte zeecontainer waarin een bijzondere collectie uiteenlopende korte films te zien zal zijn.  Vrijdag 6 september, tijdens Kunst tot de Nacht, is er van 16:00 to 2:00 uur is er een doorlopende voorstelling met vrij entree. En dan op woensdag 11 september wordt er een ritmisch-anarchistische aanslag gepleegd op de lachspieren met de hoofdfilm Sound of Noise (2011) van regisseurs Ola Simonsson en Johannes Stjärne Nilsson. Zes drummers eigenen zich heel Malmö toe om voor eens en altijd af te rekenen met het terrorisme van muzikale wansmaak. Wie niks heeft met het zoetsappige gekrakeel van The Sound of Music zal houden van het geweld van The Sound of Noise. Ook jong publiek heeft hier een fijne avond aan, maar Het Moment verzoekt vriendelijk hen niet aansprakelijk wanneer binnenkort blijkt dat de nieuwe pannenset een aantal verse deuken vertoont.

Alvast vooruitlopend op herfstig oktober wordt er een donkerbruin, bourgondisch Moment voorbereid waarvoor we in de rijke keuken van de Belgische Cinema duiken. Het zal dan wel een paar graadjes kouder zijn in de Hal, dus er wordt gezorgd voor wat opwarming via de smaakpapillen. Er wordt namelijk een echte Vlaamsche Pot voorgeschoteld. Naarmate dit Moment nadert, volgt hierover meer informatie.

Het Moment huist in Hal 25 aan de Pettemerstraat 15. Meer informatie op de website van Filmhuis Het Moment of op de Facebookpagina.

 

Pin It
Bekeken: 1396x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/