Alkmaar, 3 september 2013. MEE Noordwest-Holland organiseert dinsdagavond 17 september in haar regiokantoor in Alkmaar de eerste les van een cursus voor moeilijk lerende volwassenen die moeite hebben voor zichzelf op te komen. De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten die elk twee uur duren en is bedoeld voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die speciaal onderwijs volgen of hebben gevolgd. De cursisten leren om voor zichzelf op te komen en om te zeggen wat ze daadwerkelijk denken, voelen en willen. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt er gekeken naar wat de cursisten kunnen doen en wat ze willen verbeteren. In de bijeenkomsten komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: leren 'nee' zeggen, positief over jezelf denken, omgaan met boosheid (van jezelf en van anderen) en zowel complimenten als kritiek ontvangen. Er wordt gewerkt met theorie, praktijksituaties, rollenspelen en videobeelden.

Er is plaats voor tien tot twaalf deelnemers. De bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.00 uur. Na drie maanden volgt er een terugbijeenkomst. Deelname kost in totaal € 10,-. Informatie is te vinden op de website van MEE Noordwest-Holland.

Pin It
Bekeken: 1515x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/