Iedereen in De Mare kent hem vast wel: José de Arimateia Souza Teixeira, ook wel bekend als Ari. Dé bekende Braziliaanse medewerker van de Albert Heijn in het winkelcentrum. Hij kwam 25 jaar geleden naar Nederland en is nu door en door Hollander, al blijft de taal soms wat lastig. Zaterdagmiddag 4 maart doet hij zijn bijzondere verhaal in Bibliotheek De Mare, in een interview geleid door Maureen Hessel. 

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en toegang is gratis. Aanmelden kan nog via de klantenservice in de bibliotheek of op bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda.

Wie iemand kent met een wonderbaarlijk levensverhaal die dit wil delen met anderen, kan mailen naar Amanda Wolters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 4141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/