Alkmaar, 5 september 2013.  Woensdag 4 september 2013 om 19.30 uur werd het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan de heer Koos Boersen. Deze onderscheiding werd in het Vlijthof uitgereikt door burgemeester Bruinooge, tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarbij hij afscheid neemt als voorzitter van Huurdersvereniging De Mare. De heer Boersen heeft zich vanaf 1986 ingezet voor de Huurdervereniging De Mare; eerst als secretaris en daarna als voorzitter tot en met april 2013. Daarnaast heeft hij zich 7 jaar ingezet voor de Stichting Wijkraad De Mare en 4 jaar voor het Leger des Heils in Alkmaar en Hoorn. Hij is een zeer sociaal man en is zeer betrokken bij alle zaken die zich in "zijn" wijk afspelen. Tot op heden is hij actief in het Multifunctioneel Accommodatie Mare Nostrum, waar hij een spil in de organisatie is op vrijwilligersgebied.

Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: "Als bewijs van waardering voor zijn grote en langdurige inzet voor o.a. Huurdersvereniging De Mare en Wijkraad De Mare".

Pin It
Bekeken: 964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/