Wethouder Victor Kloos heeft vrijdag officieel de website huureenwinkelinalkmaar.nl geopend. Daarmee gaf hij het startsein voor de campagne die ertoe moet leiden dat de Alkmaarse binnenstad vol komt te zitten met een diversiteit aan winkels, en startende retailers doorgroeien naar een definitief pand met een marktconforme huur.

Leegstand is niet goed voor de uitstraling van de Alkmaarse binnenstad, het winkelend publiek, de pandeigenaren en bovendien trekt leegstand vaak nieuwe leegstand aan. Dit is een doorn in het oog van de gemeente, Ondernemersvereniging Alkmaar, Eigenaren Vereniging Alkmaar en M4 Vastgoed.

M4 Vastgoed lanceerde dan ook huureenwinkelinalkmaar.nl. Het geeft (startende) retailers de kans winkelruimte te huren met aanzienlijke startkorting. Zij krijgen een flexibel contract aangeboden met de optie tot huur voor een kortere periode. Een uitgebreide screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Daarnaast zal de retailer begeleiding worden aangeboden bij de start van zijn winkel.

Pin It
Bekeken: 3561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/