Vrijdagavond vond bij de Alkmaarse Rugby UFC de afsluiting plaats van alweer de negende introductiecursus. Veertien sportievelingen stonden gemixt met leden van Heren 1 en 2, en van damesclusterteam Foeste Moiden, op het veld om hun nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen tijdens een vriendschappelijk potje rugby. De uitslag was niet zo belangrijk, het ging vooral om de gezelligheid en de oefening. Wél werden zoals gebruikelijk een Man of the Match en een Woman of the Match verkozen: Sven en Kirsten.

Binnen zeven weken kregen de cursisten de basis van het rugbyspel onder de knie gekregen onder leiding trainers Ino, Marijke en Patrick. “Dit was een gemotiveerde en heel diverse groep: een clubje jongens van 16 jaar, maar ook dames van begin 40 deden mee. Stuk voor stuk heel leergierig en de sfeer was top". Een aantal heeft ook zich al ingeschreven en staat vanaf volgende week met de senioren op het veld. 

Ook zin om rugby eens uit te proberen? Op dinsdag 28 maart gaat weer introductiecursus van start. Opgeven of informatie verkrijgen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op alkmaarserugby.nl.

Pin It
Bekeken: 3508x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/