Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart presenteert het Alkmaarse muziektheatergezelschap Scala de musical Little Shop of Horrors in Theater De Vest. Humor en horror komen op een ingenieuze manier samen. De mix van spitsvondige en hilarische dialogen met muziek van Alan Menken (Aladdin, Beauty and the Beast, Pocahontas), maken van Little Shop een onvergetelijke ervaring. Om de musical heen is van alles georganiseerd.

Little Shop of Horrors is gebaseerd op de gelijknamige film en gaat over de nerdy bloemist Seymour Krelborn en zijn slecht lopende zaak. Op een dag brengt hij een vreemde plant mee, waarvan later blijkt dat deze zich voedt met vers mensenbloed. Voor roem en succes geeft hij zijn eigen bloed, maar de plant eist meer en meer.

In de foyer is een bijzondere expositie: ‘Little Arts of Horrors’. Daarvoor werkt Scala samen met het Clusius College Esdégé-Reigersdaal. Cliënten van de stichting zullen thematische kunstwerken tonen. Leerlingen van het Clusius zullen hun ‘horror’ bloemstukken onthullen. Vrijdag 10 maart kiest een jury het beste bloemstuk.

Little Shop of Horrors begint om 20:15 uur. Op zaterdag is een extra matinee om 14:00 uur. Kaarten kosten €17,50 en zijn te koop via theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/