Op zondag 12 maart houdt Vrouwenkoor Indigo een concert in het witte kerkje De Terp te Oudorp. Het koor zingt veelal a capella en zal een variatie van muziekstukken laten horen, waarbij zowel de klassieke als ook wereldmuziek doorklinkt in combinatie met jazz en close harmony. De aanvang van het concert is om 15.00 uur. De entree is € 12,50.

Indigo bestaat uit twintig enthousiaste zangeressen uit Alkmaar en omstreken en staat onder vakkundige leiding van dirigente Marie-Anne Pak. Het repertoire is veelzijdig met liederen uit alle windstreken, verschillende genres en lopend van de 13e tot en met de 20e eeuw. Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand bij Indigo.

Wil je ook meedoen? Het koor zoekt nog nieuwe leden, met name voor sopraan of alt. Er wordt iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur geoefend in de Nieuwe Beuk aan de Dorpsstraat in Bergen.

 

Pin It
Bekeken: 2846x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/