Op zaterdag 11 maart speelt Bender het nieuwe liedjesprogramma 'Broos' bij Het Plein in West-Graftdijk. Broos is een ode aan de kwetsbaarheid van ons bestaan. Vrolijk en ontroerend, uitbundig en melancholiek. Het lijken uitersten, maar de vierkoppige band weten ze moeiteloos te verenigen met met Nederlandstalige chansons over het kleine geluk en het grote drama dat onvermijdelijk dreigt.

Zonder opsmuk laten Bert Vissers (zang, piano), Tom Bak (gitaar), Jos Caspers (contrabas) en Rodney Calis (trompet, drums) allerlei muziekstijlen de revue passeren. Niet zelden zorgen de teksten van Vissers of de trompet van Calis voor doodse stilte bij het publiek.

Bender begint om 20.00 uur. Toegang kost normaal €12,50, voor donateurs € 10 en voor jongeren onder 22 jaar €7,50. Kaarten bestellen doe je via hetplein.info.

Pin It
Bekeken: 3052x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/