Alkmaar, 9 september 2013. Vanaf 7 september kan een oud elektrisch apparaat zomaar een nieuwe tablet, televisie, wasmachine of espressomachine opleveren. Alkmaarse wethouder Jan Nagengast (CDA) en Schermer wethouder Wim van Enter overhandigden als start van de campagne afgelopen zaterdag op de afvalbrengplaats in Alkmaar twee willekeurige bezoekers die een elektrisch apparaat kwamen inleveren, een prijs en een eerste actiecoupon. Iedereen die van 7 september tot en met 26 oktober een oud apparaat bij het afvalbrengstation van Alkmaar of deelnemende (kringloop)winkels inlevert, krijgt ook een actiecoupon. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de actieposters in de etalage. Daar kun je een oud elektrisch apparaat inleveren als je hetzelfde apparaat nieuw koopt. Bij de kringloopwinkel kun je oude apparaten inleveren als ze nog hergebruikt kunnen worden. Op de website van Gooi Niet Weg kan de actiecode op de coupon ingevuld worden om kans te maken op de prijzen.

Met de campagne 'Gooi niet weg, lever in!' wijzen de gemeente Alkmaar en Schermer alle inwoners op het belang van het recyclen. Bijna 90% van electrisch materiaal kan weer worden hergebruikt. De campagne is opgezet door afval- en energiebedrijf HVC, samen met 37 deelnemende gemeenten in Noord- en Zuid-Holland en wordt mogelijk gemaakt door Wecycle en Bosch. 'Gooi niet weg, lever in' is ook te vinden op Facebook.

Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/