Op 14, 20 en 21 februari zijn vijf verdachten aangehouden op verdenking van het afpersen, afdreigen, chanteren en mishandelen van homo's. Drie Alkmaarders van 20, 22 en 23 jaar oud zijn aangehouden vanwege acht aangiften uit Alkmaar. Twee verdachten van 17 en 19 jaar uit Lelystad zijn opgepakt vanwege zeven aangiften vanuit Haarlem.

De daders gebruikten dating-apps en sites om in contact te komen met homo's om vervolgens behoorlijk hoge bedragen te eisen. Bij weigering zouden de seksuele escapades van de slachtoffers openbaar gemaakt worden. Twee van de slachtoffers zijn mishandeld. In totaal zijn er, tot nu toe, 15 aangiften gedaan, waarvan bij een deel nog gezocht wordt of de verdachten hiervoor veranderwoordelijk waren.

Vanuit Alkmaar kwamen acht aangiften binnen van mannen van 17 tot en met 45 jaar, waarvan er in ieder geval één te herleiden is naar de 22 en 23 jarige verdachten uit Alkmaar. Zij werden op 14 februari aangehouden. Op 20 februari is een 20-jarige stadsgenoot aangehouden vanwege diezelfde zaak en nog een tweede. Het onderzoek is nog in volle gang. Het drietal zit in voorlopige hechtenis.

Vanuit Haarlem kwamen sinds vorige zomer zeven aangiften binnen van mannen van 43 tot en met 76 jaar. In verband met deze zaken is op 20 februari een 19-jarige jongen uit Lelystad aangehouden. De dag erna is ook een 17-jarige stadsgenoot aangehouden. Op 23 februari zijn ze voorgeleid. Het tweetal zit ook nog in voorlopige hechtenis.

Pin It
Bekeken: 3620x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/