Schoorl/Bakkum, 10 september 2013. De naam zegt het al. Aan de Heerlijk10Daagse Star-edition doen alléén restaurants mee die in het bezit zijn van een Michelinster of meerdere. Heerlijk introduceert 'Sterren over Sterren'. Voor de actie zijn 10 BN-ers, onder andere Dennis van der Geest, Dries Roelvink en Hanna Verboom, gaan voorproeven bij 10 sterrenrestaurants in Nederland. Ieder maakt zijn of haar eigen recensie. 'Sterren over Sterren' is 10 dagen voor de start van de Star-edition online te volgen op de website van de actie en social media. Via de site kan ook gereserveerd worden. De 10Daagse is van 17 tot en met 26 september. Dit geeft de fijnproever de kans om 10 dagen lang culinair te genieten op topniveau. En dat voor bodemprijzen. In de regio Alkmaar nemen Apicius* in Bakkum en Merlet* in Schoorl deel.

De HEERLIJK10Daagse Star-edition maakt lunchen en dineren bij sterrenrestaurants betaalbaar. Zo wordt voor een viergangen lunch slechts € 40,- afgerekend en voor een viergangen diner € 45,-. En de uitmuntende service en sfeervolle ambiance zijn hierbij inbegrepen. Er wordt daarom aangeraden tijdig te reserveren. "Je ziet toch dat mensen het onwijs leuk vinden om te ervaren wat in een twee Michelinsterren zaak gebeurt en ja dat vind ik ook heel erg leuk natuurlijk om te zien", aldus Patron Cuisinier Erik van Loo, restaurant Parkheuvel** (Rotterdam).

Pin It
Bekeken: 1442x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/