De afgelopen dagen hebben vier jongeren van 14 tot en met 16 jaar oud zich gemeld aan het politiebureau om aangifte of melding te doen van problemen met sexting.

Sexting is het sturen van seksueel getinte berichten of pikante foto's of video's, meestal via mobiele telefoon. Dikwijls gaat het niet om het lastig gevallen worden met iemands ongewenste beelden, maar juist om een spannende uitwisseling. Maar wat eerst zo leuk was, kan later verkeerd uitpakken als de ontvanger kwade bedoelingen krijgt en die beelden via internet deelt met de wereld. Dat kan je lang blijven achtervolgen.

De politie raadt aan als je dan toch wilt sexten, om je gezicht niet zichtbaar te hebben. Ben je slachtoffer van sexting of wordt ermee gedreigd als chantagemiddel? Neem dan contact op met de politie.

Pin It
Bekeken: 3291x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/