Alkmaar, 12 september 2013. Onder de noemer 'Bouwend de toekomst in' houdt Bouwend Nederland afdeling Alkmaar donderdag 19 september in de Grote Kerk een bijeenkomst ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de afdeling. Een van de sprekers is oud-minister en kersvers landelijk voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen. Hij brengt zijn eerste officiële afdelingsbezoek in zijn nieuwe functie. Tijdens de bijeenkomst zullen behalve Maxime Verhagen ook burgemeester Piet Bruinooge en oud-afdelingsvoorzitter Ton Borst van Bouwend Nederland spreken. Daarnaast treedt veelgevraagd spreker en 'motivator' René Boender aan het woord komen. Hij heeft nationaal en internationaal furore gemaakt met zijn keynote 'Verras, verander en verover'.

De bouw maakt, ook in de regio Alkmaar,  turbulente tijden door. Deze bijeenkomst ter ere van het eeuwfeest van Bouwend Nederland zoomt, zonder de huidige malaise in de markt te negeren, inhoudelijk echter in op wat achter de horizon ligt. Een korte terugblik op een eeuw georganiseerd bouwen in Alkmaar en omgeving, maar wel met het vizier op de toekomst kan de branche daarbij helpen de bouwlust weer op te wekken. De bijeenkomst in de Grote Kerk in Alkmaar begint om 15.30 uur en duurt tot 17.30 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor genodigden.

Pin It
Bekeken: 1335x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/