Alkmaar, 13 september 2013. Woensdag 11 september werd het Ere-insigne in goud van de stad Alkmaar uitgereikt aan de heer Ton Huijbers. Deze onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Bruinooge in Sportschool De Geus in Broek op Langedijk, vanwege zijn zeer langdurige inzet voor de judoclub. De heer Huijbers is 40 jaar geleden gestart met Judo Club Oudorp. De naam van de club is vanaf 1993 veranderd in JC Randers de Geus. In de afgelopen jaren heeft hij vele kinderen en volwassen de beginselen van het judo bijgebracht. Vanaf 1997 organiseert hij mede met een aantal vrijwilligers uitwisselingen met judoclubs uit de Alkmaarse zustersteden Tata, Troyes en Bath. Daarnaast is hij, zowel individueel als met zijn judoclub, nauw betrokken bij de organisatie van het Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi.

Sinds 1983 is Ton Huijbers competitieleider van de Westfriese Judo Competitie. Ook is hij nog actief in diverse vrijwilligersfuncties voor de Judo Bond Nederland. Op de oorkonde die hoort bij de ere-insigne staat vermeld: "Als bewijs van waardering voor zijn zeer grote en langdurige inzet voor de Judoclub Randers de Geus ".

Pin It
Bekeken: 1197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/