Alkmaar, 15 september 2013.  Het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar organiseert volop gratis activiteiten in de landelijke Week van de Opvoeding. Deze valt dit jaar samen met Alkmaar Ontzet. Daarom heeft het Centrum voor Jeugd en Gezin Alkmaar besloten de activiteiten voor het grootste deel een week later te organiseren. Het thema is dit jaar 'Speel je wijs'. Er zijn gratis activiteiten voor kinderen, ouders en jongeren, iedereen is harte welkom. Diverse workshops en lezingen worden gegeven zoals 'Mindfulness in de opvoeding' en over gamen en social media. Er is ook het Speel je wijs-festival voor ouders en kinderen, en ook dan zijn er workshops.

Maar er is meer, zoals een workshop over winkelen met kinderen, of andere uitstapjes. Er is voldoende ruimte om met andere ouders ervaringen en ideeën over opvoeden uit te wisselen.  Op 18 oktober wordt in Life072 een gratis en interactieve theatervoorstelling 'Survivors' gehouden over pesten. En onder leiding van rapper Rakimster kunnen jongeren een rap maken, die later op de avond wordt opgevoerd. Aanmelden in niet nodig.

Het CJG wil graag weten welk eenvoudig spel of speelgoed scoort bij kinderen, en hoort graag leuke tips voor een goedkoop uitje voor kinderen Dat kan via Facebook. Van iedere 25e liker wint één persoon het Opvoedweekgeschenk Spelenderwijs! Door het bericht te delen, maak je dubbele kans. Wie zich wil aanmelden voor de workshops of meer wil weten over bijvoorbeeld data en locaties, kan terecht op de website van CJG Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1133x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/